Misyon - Vizyon

Misyon

EĞİTİM ÇOCUĞU SEVMEKLE BAŞLAR anlayışında olan Kreşimizde yaşayarak ve deneyerek öğrenmenin keyfini tattıracak ortamlarda ÇOCUK MERKEZLİ EĞİTİM uygulanmaktadır Bu anlayışta çocukların gelişimsel özellikleri göz önünde bulundurularak sevgi dolu yaklaşımla onlara yaşayarak ve uygulayarak öğrenme fırsatı verilmektedir.

"OYUN" Çocukların tüm dünyasıdır yaşamı oyunla öğrenirler bizde bunu değerlendirerek oyunu çocuğun fiziksel, psikomotor, duygusal, sosyal, zihinsel ve dil gelişiminde araç olarak kullanmaktayız.

YETENEKSİZ ÇOCUK YOKTUR HER ÇOCUĞUN MUTLAKA FARKLI BİR ALANDA YETENEĞİ VARDIR.
Önemli olan bu küçük yaşlarında hangi konuda yetenekli olduklarını bulup çıkarmak ve çocukları o konuda yönlendirmektir. Biz 1984 yılında başlayan Eğitim sürecimizde bu konuda yaptığımız çalışmalarla başarılı, mutlu ve gururluyuz


Vizyon

Kreş ve Anaokulumuz, 21. yüzyılda Türk Milli Eğitiminin ilkeleri ve hedefleri ışığında , Atatürk ilke ve inkılâplarına bağlı, yaşamı seven, sevgi dolu, iyimser, olaylar karşısında kendine güvenen kendine ve çevresine saygılı, araştırıcı, yaratıcı bilimsel ve teknolojik gelişmeleri takip eden ve kullanabilen, sorumluluk anlayışı ve öz- denetimi gelişmiş, düşünsel, duygusal, sosyal ve bedensel yeterliliklerini en üst düzeyde geliştirerek topluma yararlı bireyler yetiştirmektedir.



~Tasarım: Bilgi İşlem WebGrubu