(0342) 671-3383 Fax (0342) 671-3384 nurdagimyo@gantep.edu.tr

Amanos Fruits A.Ş ve Hatay Hassa İlçe Ziyareti

amanos

Değerli öğrencimiz ve İskenderun Ekinciler Demir ve Çelik Sanayi AŞ Yönetim Kurulu Üyesi Recep Ekinci aracılığıyla, Hatay’a, ilk muz serasını kuran ilçenin girişimci iş adamı Nuri Gündoğdu’nun daveti üzerine, Sahibi olduğu Amanos Fruits tesislerindeki muz serası ve soğuk hava depolarında incelemelerde bulunmak için Gaziantep Üniversitesi Nurdağı Meslek Yüksekokul Müdürü Sn. Yrd.Dç Mehmet AYTEKİN, Md.Yrd. Kamil MENCİK, Bitkisel ve Hayvansal Üretim Bölüm Başkanı Yrd.Dç. Mustafa PEHLİVAN , Öğr.Gör. Kenan ERCAN ve Öğr.Gör. Ömer Faruk GECESEFA Hassa ilçesini ziyaret etmişlerdir.Burada yetiştirilen ürünler hakkında işletme sahibinden bilgi alınıp Hassa’da gelişen meyveciliğin Nurdağı ilçesine de uygulanabilirliği hakkında fikir teatisinde bulunulmuştur. İlk aşamada böğürtlen ikinci aşamada ise çilek üretilebilineceği kararına varılmıştır. Daha sonra Hassa İlçe Kaymakamı Sn. Mustafa PALA’nın sıcak karşılaması eşliğinde Hassa kaymakamlığı ziyaret edilmiştir. Burada değerli öğrencimiz Sn.Recep EKİNCİ adına Hassa İlçesine katkılarından dolayı bir plaket töreni düzenlenmiştir.Plaket töreni ardından Hatay Dörtyol Kaymakamı Sn. Recep SOYTÜRK’ünde katılımıyla yemek yenilip ilçeye veda edilmiştir.

Bir Cevap Yazın