-
Ayrancı, G. and Dalgıç, A.C. “Kinetics of the
Maillard Reaction Between Lysine and some Reducing Sugars”. Gıda, 15, 131-135
(1990)
|
-
Ayrancı,E. and Dalgıç, A.C. “Preparation of Protein
Isolates from Pistacia terebinthus L. And Examination of Some Functional
Properties”. Lebensmittel-Wissens-chaft und-Technologie, 25,
442-444 (1992)
|
-
Ayrancı,E. and Dalgıç, A.C. “Moisture Sorption
Isotherms of Pistacia terebinthus L. And its Protein Isolates”. Lebensmittel-Wissens-chaft
und-Technologie, 25, 482-483 (1992)
|
-
Dalgıç, A.C., Göğüş, F. ve Öner, M.D. “Ksantan
Zamkı ve Özellikleri” Gıda Mühendisliği Kongresi, 245-253 (1992)
|
-
Dalgıç, A.C., Tekin, A.R. ve Ünlüer, Ü.
“Dondurularak Kurutulan Yoğurdun Nem Sorpsiyon Eş Sıcaklık Eğrileri” Gıda
Mühendisliği Kongresi, 357-365 (1992)
|
-
Dalgıç, A.C., İbanoğlu, Ş. ve Doğan, D. “Ozon
Gazının Gıdalarda Uygulanması” Gıda Bilimi ve Teknolojisi, yıl:4 sayı:3, 34-37
(1999)
|
-
Yrd. Doç. Dr.
Şenol İBANOĞLU, Arş. Gör. İlkay GÖK PINARLI, Yrd. Doç. Dr. A. Coşkun DALGIÇ,
Prof. Dr. Mehmet D. ÖNER “Buğday
Ruşeymi:
Özellikleri ve Kullanım Alanları” Unlu Mamulleri Teknolojisi, yıl:8, sayı:6,
41-43 (1999)
|
|
-
Yrd. Doç. Dr.
Şenol İBANOĞLU, Arş. Gör. İlkay GÖK PINARLI, Yrd. Doç. Dr. A. Coşkun DALGIÇ,
Prof. Dr. Mehmet D. ÖNER “Ruşeymli makarna üzerine araştırmalar” Unlu Mamulleri Teknolojisi, yıl:9, sayı:3, 39-43
(2000)
|
-
Yrd. Doç. Dr. A. Coşkun DALGIÇ “Elektronik hesap
tabloları programlarının gıda işletmelerinin üretim yönetiminde kullanımları”
Gıda Bilimi ve Teknolojisi, yıl:5, sayı 2, 7-11 (2000)
|
-
Ali R. Tekin, A Coşkun Dalgıç, “Biogas
production from olive pomace”, Resources, Conservation and Recycling, 30 ,
301-313 (2000)
|
-
Y. Doç. Dr. Hasan VARDİN ve Y. Doç. Dr.
A.Coşkun DALGIÇ, “Türkiye Ve Güneydoğu Anadolu Bölgesinde Dondurulmuş
Meyve-Sebze Sektörü Ve Dondurulmuş Gıda
Üretim Tesisi Profili”, GAP II. Tarım Kongresi, 309-316 (2001)
|
-
Y. Doç. Dr. A.Coşkun DALGIÇ
ve Y. Doç. Dr. Hasan VARDİN, Gap
İle Üretim Artışı Beklenen Gıdaların Kurutularak Değerlendirilmesinde Güneş Enerjili Kurutucular”, GAP II. Tarım Kongresi, 317-326 (2001)
|
-
Y. Doç. Dr. Hasan VARDİN, Öğr.Gör Belgin
VARDİN ve Y. Doç. Dr. A. Coşkun DALGIÇ, “Organik Tarım Ve Güneydoğu Anadolu
Bölgesindeki Uygulamaları”, GAP II. Tarım Kongresi,
411-418 (2001)
|
-
A. Coşkun DALGIÇ, “Un
ve Ekmek Sektöründe ISO 9000:2000- Kalite Yönetim Sistemi ve Haccp- Tehlike
Analizleri ve Kritik Kontrol Noktaları" Hububat 2002-Hububat Ürünleri Teknolojisi Kongre ve Sergisi,
67-84 (2002)
|
|
|