..:: ALİ COŞKUN DALGIÇ  ::..                                                                                                                                                       

 

..:: YAYINLAR ::..                                                                                                                                                                

 

  • Ayrancı, G. and Dalgıç, A.C. “Kinetics of the Maillard Reaction Between Lysine and some Reducing Sugars”. Gıda, 15, 131-135 (1990)

  • Ayrancı,E. and Dalgıç, A.C. “Preparation of Protein Isolates from Pistacia terebinthus L. And Examination of Some Functional Properties”. Lebensmittel-Wissens-chaft und-Technologie, 25, 442-444 (1992)

  • Ayrancı,E. and Dalgıç, A.C. “Moisture Sorption Isotherms of Pistacia terebinthus L. And its Protein Isolates”. Lebensmittel-Wissens-chaft und-Technologie, 25, 482-483 (1992)

  • Dalgıç, A.C., Göğüş, F. ve Öner, M.D. “Ksantan Zamkı ve Özellikleri” Gıda Mühendisliği Kongresi, 245-253 (1992)

  • Dalgıç, A.C., Tekin, A.R. ve Ünlüer, Ü. “Dondurularak Kurutulan Yoğurdun Nem Sorpsiyon Eş Sıcaklık Eğrileri” Gıda Mühendisliği Kongresi, 357-365 (1992)

  • Dalgıç, A.C., İbanoğlu, Ş. ve Doğan, D. “Ozon Gazının Gıdalarda Uygulanması” Gıda Bilimi ve Teknolojisi, yıl:4 sayı:3, 34-37 (1999)

  • Yrd. Doç. Dr. Şenol İBANOĞLU, Arş. Gör. İlkay GÖK PINARLI, Yrd. Doç. Dr. A. Coşkun DALGIÇ,  Prof. Dr. Mehmet D. ÖNER “Buğday Ruşeymi: Özellikleri ve Kullanım Alanları” Unlu Mamulleri Teknolojisi, yıl:8, sayı:6, 41-43 (1999)

  • Yrd. Doç. Dr. A. Coşkun DALGIÇ “Gıda Sanayiinde ISO 9000:2000 Revizyonu” Gıda Bilimi ve Teknolojisi, yıl:5 sayı:1,4-8 (2000)

  • Yrd. Doç. Dr. Şenol İBANOĞLU, Arş. Gör. İlkay GÖK PINARLI, Yrd. Doç. Dr. A. Coşkun DALGIÇ,  Prof. Dr. Mehmet D. ÖNER “Ruşeymli makarna üzerine araştırmalar” Unlu Mamulleri Teknolojisi, yıl:9, sayı:3, 39-43 (2000)

  • Yrd. Doç. Dr. A. Coşkun DALGIÇ “Elektronik hesap tabloları programlarının gıda işletmelerinin üretim yönetiminde kullanımları” Gıda  Bilimi ve Teknolojisi, yıl:5, sayı 2, 7-11 (2000)

  • Ali R. Tekin, A Coşkun Dalgıç, “Biogas production from olive pomace”, Resources, Conservation and Recycling, 30 , 301-313 (2000)

  • Y. Doç. Dr. Hasan VARDİN  ve  Y. Doç. Dr. A.Coşkun DALGIÇ,  “Türkiye Ve Güneydoğu Anadolu Bölgesinde Dondurulmuş Meyve-Sebze Sektörü Ve Dondurulmuş Gıda Üretim Tesisi Profili”, GAP II. Tarım Kongresi, 309-316 (2001)

  • Y. Doç. Dr. A.Coşkun DALGIÇ  ve Y. Doç. Dr. Hasan VARDİN,  Gap İle Üretim Artışı Beklenen Gıdaların Kurutularak Değerlendirilmesinde Güneş Enerjili Kurutucular”, GAP II. Tarım Kongresi, 317-326 (2001)

  • Y. Doç. Dr. Hasan VARDİN,  Öğr.Gör Belgin VARDİN ve Y. Doç. Dr. A. Coşkun DALGIÇ, “Organik Tarım Ve Güneydoğu Anadolu Bölgesindeki Uygulamaları”, GAP II. Tarım Kongresi, 411-418 (2001)

  • A. Coşkun DALGIÇ, “Un ve Ekmek Sektöründe ISO 9000:2000- Kalite Yönetim Sistemi ve Haccp- Tehlike Analizleri ve Kritik Kontrol Noktaları" Hububat 2002-Hububat Ürünleri Teknolojisi Kongre ve Sergisi, 67-84 (2002)

  • A. Coşkun DALGIÇ, Hasan VARDİN ve Ali R. TEKİNHububatın Güneş Enerjili Sistemler İle Kurutulması" Hububat 2002-Hububat Ürünleri Teknolojisi Kongre ve Sergisi, 353-364 (2002)

  • A. Coşkun DALGIÇ “Buğday Değirmenciliğinde İstatistiksel Proses Kontrol Uygulamaları" Hububat 2002-Hububat Ürünleri Teknolojisi Kongre ve Sergisi, 655-664 (2002)

 

..:: Tezler ::..                                                                                                                                                                

 

  • Dalgıç, A.C. “Functional Properties and Moisture Sorption Isotherms of Protein Isolates from Pistacia terebinthus” M.Sc. Thesis,  Food Engineering, Gaziantep University, Turkey (1990)

  • Dalgıç, A.C. “Biogas Production From Olive Residue” Ph.D. Thesis, Food Engineering, Gaziantep University, Turkey (1998)

 

Ana Sayfa | Öz Geçmiş | Yayınlar | Danışmanlıklar | Gönüllü Tecrübe | Ailem

Gaziantep Üniversitesi | Gıda Mühendisliği Bölümü | Dersler | Linkler

Gıda Mühendisliği | TKY | ISO 9000 | Haccp | İPK | Biyogaz | Güneş Enerjisi | Tasarım | Yönetim