..:: ALİ COŞKUN DALGIÇ  ::..                                                                                                                 ..:: English ::..

 Gaziantep Üniversitesi

Mühendislik Fakültesi

Gıda Mühendisliği Bölümü

27310-Gaziantep

Tel      :0.342.360 12 00 (2318) (İ)

                                   (2820) (E)

Faks   :0.342.360 11 05 (iş)

e-mail :dalgic@gantep.edu.tr

           :acdalgic@hotmail.com

..:: Gaziantep Üniversitesi
..:: Gaziantep Üniversitesi Gıda Mühendisliği Bölümü
..:: Gıda Mühendisliği ile İlgili Linkler

..:: Öz Geçmiş

..:: Yayınlar

..:: Danışmanlıklar

..:: Etkinlikler

..:: Gönüllü Tecrübe

..:: Ailem

 ..:: Duyurular ::..

 ..:: Dersler ::..

 

 ..:: FE 477 Food Engineering Design I.

 ..:: FE 478 Food Engineering Design II.

 ..:: FE 462 Biochemical Engineering

 ..:: FE 464 Total Quality Management System and ISO 9000

 ..:: FE 488 Plant Organization for Food Engineers

 ..:: FE 499 Graduation Projects (List)

bbb

 ..:: Çalışma Konuları-İlgi Alanları ::..

..:: Toplam Kalite Yönetimi 

 

Methanogenic Bakteri

..:: ISO 9001:2000 Kalite Yönetim Sistemi 

..:: Haccp 

..:: İPK-İstatistiksel Proses kontrol  

..:: Biyogaz Uygulamaları  

..:: Güneş Enerjili Kurutucular  

..:: Gıda Fabrikaları Tasarımı ve Ekonomisi

..:: Gıda Fabrikaları Üretim Yönetimi

..:: Gıda Mühendisliği  

cc

 

Tasarım: Dr. Ali Coşkun DALGIÇ-Şubat 2003

ACD-HP001