..:: ALİ COŞKUN DALGIÇ  ::..

..:: ETKİNLİKLER  ::..

• Gıda Mühendisleri Odası Gaziantep İl temsilciliğini yapmaktadır.

• Gıda Mühendisliği Araştırma Görevlisi olarak; 1994 yılında 2.Gıda Mühendisliği Kongre ve Sergisi organizasyonunu üstlenerek Gaziantep’te ulusal  çaplı bir de Gıda Sanayi Fuarı organize etmiştir. Aynı zamanda bu organizasyonda kongre bildiri kitapçığının editörlüğünü de yapmıştır.

2. Gıda Mühendisliği Kongre ve Sergisi (21-23 Eylül 1994)

• 1998 yılında Gıda Mühendisliği Kongresi Gaziantep’98 bildiri kitapçığı editörlüğünü yapmıştır.

• 1998 (13 Kasım 1998) yılında Gaziantep Sanayi Odası ve TMMOB Gıda Mühendisleri Odası tarafından düzenlenen “Gaziantep Gıda Sanayii ve Gıda Mühendisliğinin Sorunları” konulu panele panelist olarak katılmıştır.

• 1998 (17 Aralık 1998) yılında Gaziantep Sanayi Odasının düzenlemiş olduğu “Yeni Gıda Mevzuatımız”  konulu panele panelist olarak katılmıştır.

• 1999 (21 Ekim 1999) yılında GMO ve Fen Bilimleri Enstitüsünün birlikte organize etmiş oldukları “2000 li yıllarda Gıda Mühendisliği Eğitimi” konulu anket ve forumu organize etmiştir.

“2000 li yıllarda Gıda Mühendisliği Eğitimi” konulu forum

• 2000 (4 Temmuz 2000)  yılında düzenlenen “Belge ve Fotoğraflarla Mühendislik Fakültemiz” konulu serginin organizasyonunda yer aldı.

• 2002 (3-4- Ekim 2002)  yılında  “HUBUBAT 2002-Hububat Ürünleri Teknolojisi Kongre ve Sergisi"nin Yürütme kurulunda yer aldı.

Ana Sayfa | Öz Geçmiş | Yayınlar | Danışmanlıklar | Gönüllü Tecrübe | Ailem

Gaziantep Üniversitesi | Gıda Mühendisliği Bölümü | Dersler | Linkler

Gıda Mühendisliği | TKY | ISO 9000 | Haccp | İPK | Biyogaz | Güneş Enerjisi | Tasarım | Yönetim